Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Kaira Hrachovcová (49) si své soukromí střeží. S fanoušky sdílí zejména svou tatérskou práci, která je pro svou originalitu velmi žádaná. A to i v odvětí známých osobností.

Tatérka a herečka má na sociálních sítích spousty příznivců a čas od času sdílí i nějaký ten snímek, na kterém vyniká její postava. O tuhle krásnou podívanou se podělila i tentokrát. Kaira zveřejnila profesionální fotografie v hnědých a metalických bikinách, ve kterých ji zvěčnila profesionální fotografka. Herečka výborně zvládla i na první pohled náročné pózování na skále.

„Fotky s Annou Kovačič jsou pro mě vždy jako poklady, z vlastního dobytí světa profi focení,“ řekla Kaira pro Super.cz k zákulisí vzniku fotografií. „Pózovat odspodu má takový optický cheat code (fígl, pozn. red.) na prodloužení postavy. Hned mám nohy o něco delší, jako bych právě objevila nový životní level. To, prosím, berte s humorem a trochou nadsázky. Jen jsem zjistila, že vše závisí na tom, v jakém úhlu na sebe koukáš. A to doslova,“ prozradila Kaira Hrachovcová s úsměvem k finálnímu výsledku snímku, na kterém pózuje na skále.

„Žena, věčná síla, vášeň. Víra je jako vítr, neviditelná, a přece silná. Začátky a konce spojené v kruhu života. Žena. V srdci svém moudrost skrývá. Nezvratnou. Každá z nás však začíná s pochybami. Jak květ, co teprve ze země se probírá. Žena je jako květina, co obrací se za sluncem. V každé z nás tkví vnitřní krása. Vykvétá v klidu i v těžkostech. Má si být vědoma své hloubky, schopnosti rozkvést se, ve svém vlastním čase. Víra, to je jak příliv a odliv. Písek v hodinách naší existence. Umění skloubit pochybnosti, víru a lásku k sobě sama,“ stojí mimo jiné v procítěném příspěvku na sociálních sítích, kde se objevila spousta milých vzkazů a komentářů.

„Nádherná a nádherné tělo,“ podotkl další. „Milá Kairo, krásné fotky krásné ženy a k tomu tak krásně napsaný příspěvek. Nádherné propojení a úžasný soulad,“ vzkázala jí fanynka, se kterou další souhlasí.

Reklama

Další články

Načítám