Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vendula Pizingerová (52) si už před léty oblíbila tetování, kterých má hnedle několik a každé z nich má pro ni i určitý osobní význam. A zdá se, že s jejich rozšířením zatím nekončí.

Zakladatelka Nadačního fondu Kapka naděje se opět svěřila do rukou herečky, a právě také tatérky Kairy Hrachovcové (49), která jí na ruku vytetovala slovo „láska“ v červené barvě.

„Žena. Srdcem plná, vášní dýchá. Sebedůvěra v očích. To stane se tak, když v srdci zakotvila. Něžná i vášnivá. Je tetování s e X y? Tajemství. Žena. Opět děkuji za důvěru,“ uvedla Kaira k fotografiím s Vendulou Pizingerovou, na kterých vyniká nejen její nové tetování.

„Máš ty kérky fakt krásný,“ vzkázal Kaiře Vašek Noid Bárta. „Myslím si, že tetovaní je vášeň a každý dává najevo, co cítí a co se mu líbí. A Kateřino, vy jste úžasná,“ uvedla fanynka. „Krásně napsané. Miluji, má to duši. Krásně zahaleno v tetování,“ napsala další.

Ještě začátkem letošního roku Vendula přiznala, že většina jejích tetování není vidět.

„Je fakt, že většinou je nemám vidět. Je jich šest nebo sedm a ještě jsem neskončila. Teď Pepíček namaloval dinosaura, tak si ho chci nechat vytetovat. A chceme ještě jedno partnerské s manželem, jedno už máme, nápis „proti všem“ - já v latině, on anglicky,“ svěřila se Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám