Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snowboardistka Eva Adamczyková (31) se svým tanečním partnerem Jakubem Mazůchem (36) skončila v letošním 12. ročníku StarDance na stříbrné pozici. Porazila je Darija Pavlovičová (22)Dominik Vodička (27).

Slavná sportovkyně je ale s druhým místem náležitě spokojená. „Já jsem hrozně v klidu, veselá. Hned od začátku jsem cítila takový klid. Byla jsem hrozně spokojená,“ svěřila se Super.cz.

Stejné pocity měl po vyhlášení výsledků i její taneční partner. „Necítil jsem žádnou křeč. Celý večer jsem si náležitě užil. Náš cíl byl tančit znovu a jak nejlépe umíme, a to se podařilo. Zatancovali jsme to se srdcem a chtěli jsme, aby to diváky bavilo, což se nám podařilo,“ řekl nám Jakub Mazůch.

Během finálového večera si Eva vyslechla zajímavé hodnocení. Podle poroty by ji Česká televize měla obsadit v pohádce do roli princezny. Vzala by Eva tuto roli a vrhla se do nové výzvy? „Já si myslím, že to není dobrý nápad. Na druhou stranu jsou různé princezny, že nejsou jen jemné, ale jsou i princezny, co umí dělat lumpačiny. Nechala bych to ale na herečkách. Já si myslím, že to, jak se tady projevuji a jsem tady sama sebou, neznamená, že umím zahrát jiné věci,“ smála se Eva Adamczyková.

Reklama

Další články

Načítám