Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko je už několikátý den zasypané sněhem. Snowboardistka a finalistka letošního StarDance Eva Adamczyková (31) rozhodně nepatří k těm, kteří si na ledové dny stěžují. Sněhovou kalamitu jako sportovkyně okomentovala originálně.

„Já si myslím, že my zimní sportovci zas nejsme tak úplně jednoduchý, že bychom udělali wow sníh, ale je fakt, že před přenosem to na mně všichni viděli, že jsem nadšená. Dominik Vodička a Darija Pavlovičová za mnou přijížděli ráno autem a zaparkovali jsme vedle sebe a říkali mi, co dělám, a já na ně, že smyky, protože tady na Výstavišti bylo volno a byl prostor si něco nového v autě vyzkoušet,“ smála se Eva během rozhovoru pro Super.cz.

Poprvé narychlo učiní krok, na který se během StarDance ještě nedostalo. Před dalším finálovým kolem odjela z Prahy a užívá si rychlou návštěvu Krkonoš. „Mám čerstvý zprávy od ségry, jak to tam vypadá, a těším se, že se tam pojedu sklouznout na otočku. Já jsem zatím za celou dobu StarDance nikde nebyla. Maximálně jsem stihla vyjet z Prahy a projet se na koni, ale člověk potřebuje vypadnout ze stereotypu, i když ho miluje. Je to dobré pro naše další působení v soutěži, abych se vyvenčila,“ dodala se smíchem Eva Samková.

Reklama

Další články

Načítám