Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) jako by se stále nemohla nabažit toho, že se k ní Ben Affleck (51) po mnoha letech rozluky vrátil a vzal si ji za ženu. O jejich vztahu byl dokonce natočen příběh, který ovšem určitě příliš nepotěšil hercovu bývalou ženu. Po jeho zhlédnutí je totiž jasné, že city mezi bývalými snoubenci nikdy zcela nevyprchaly.

Když byl před pár lety zveřejněn obnovený vztah mezi Benem Affleckem a JLo, kteří se kdysi dávno rozešli těsně přes svatbou, celý svět jim fandil a přál jim znovunalezenou lásku. I když se ale hlavně umělkyně od té doby snaží světu dokazovat, jak moc se dnes už manželé milují, spousta obrázků z jejich života tomu příliš nenasvědčuje. A to mluvíme jen o situacích, které se udály na veřejnosti. Nejednou to vypadalo, že se Jen a Ben na něčem nemohou shodnout, nebo že se Ben musí opravdu přemáhat, aby si udržel alespoň částečně nenaštvaný obličej.

Možná proto, aby manželé, nebo možná hlavně JLo, svět přesvědčili, že láska mezi partnery opravdu je, vznikl dokument s názvem Největší milostný příběh všech dob, který popisuje posledních dvacet let zpěvačky. A právě v tomto projektu se objeví i milostné dopisy, které měl Jennifer posílat Ben v době, kdy byl ženatý s Jennifer Garner (52). S herečkou, se kterou má tři děti a jež s ním prožila jeho alkoholové eskapády.

Ben Affleck proměnil své poznámky a emaily, které zpěvačce psal, v knihu, kterou jí předal, když se opět dali dohromady. Podle magazínu Daily Mail ale nebyl rád, že je jeho žena nechala v dokumentu zveřejnit. A není se čemu divit, manželství se třemi dětmi přece jen bylo velkou součástí Benova života. Jennifer Garner ale prý na situaci reaguje v klidu, protože „věděla, že Ben nikdy své city ke zpěvačce nepřekonal“.

Přesto se mnoha lidem takové jednání zdá přinejmenším nefér. „Jak neuctivé a zraňující od Jennifer Lopez,“ nebo „Páni, i když si ho vzala, je do sebe tak zahleděná, že si nemůže pomoct a musí ukazovat dopisy, které jí posílal, když byl ženatý s JG. Mají děti, měj nějaký respekt, ty sis ho vzala teď,“ či „Je mi to moc líto, ale myslím, že Jlo přesně věděla, co dělá, když to sdílela. Pravděpodobně se bála, že ztratí Bena kvůli JG… Jsem si jistá, že Ben nikdy nechtěl ublížit své ženě a dětem tím, že tohle bude sdílet. Myslím, že celé tohle pravděpodobně způsobí, že Jlo dostane opak toho, o co jí šlo a nakonec ztratí Bena,“ myslí si čtenáři magazínu.

To, jak pevný je skutečně vztah mezi zpěvačkou a hercem, samozřejmě ukáže teprve budoucnost. Čím víc ale manželé tlačí na pilu s předváděním toho, jak moc se milují, tím méně lidé věří tomu, že vše v jejich vztahu je dokonalé.

Reklama

Další články

Načítám