Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokaždé, když do společnosti vyrazí Ben Affleck (51)Jennifer Lopez (54), čekají lidé na to, jestli se vydrží cukrovat jako hrdličky nebo si opět budou „vyměňovat názory“. Na poslední akci se sice herec snažil usmívat jako sluníčko, občas se mu ale stejně nepovedlo zabránit otrávenému výrazu.

Na sociální síti se Jen pravidelně chlubí tím, jak velká láska je mezi ní a manželem Benem Affleckem. Na společenských akcích to ale většinou vypadá tak, že se herec buď velmi nudí, nebo že se se svou ženou dohaduje. Záběry z různých večírků a přenosů se dokonce staly virálními. JLo se před časem v jednom z rozhovorů snažila vysvětlit, že takhle její manžel vypadá normálně a není třeba se bát toho, že by byl skutečně naštvaný. Jestli jí takové vysvětlení lidé uvěřili, je otázkou, zpěvačka ale pro jistotu nejspíš zvolila ještě jiné řešení.

Na premiéře jejího nového hudebního filmu This Is Me… Now: A Love Story v Los Angeles se samozřejmě slušelo, aby po boku hlavní hvězdy dorazil i její manžel. A jak se zdá, buď měl Ben ten večer opravdu dobrou náladu, nebo mu Jen předtím domluvila a poprosila ho, aby se netvářil znuděně. Večer je ale dlouhý, a tak se do jeho výrazu přece jen vkradlo něco, čeho si fanoušci hned všimli.

„Ben Affleck, Justin Bieber a Jennifer Aniston vždy vypadají zoufale a depresivně bez ohledu na to, kde jsou. Pak by měli zůstat doma,“ myslí si jeden čtenář magazínu Daily Mail. „Ona tak zoufale touží po tom, aby to vypadalo jako šťastné manželství – a on vždycky vypadá tak zoufale s tím falešným ,úsměvem‘,“ reaguje jiný. „Ona tak tvrdě pracuje na tom, aby vypadali dobře. On vypadá šťastnější, když je se svými dětmi,“ přemítá třetí.

Lidé se ale pozastavili i nad outfitem, který Jennifer ten večer zvolila. V šatech s průhlednou sukní ukázala celé nohy, dekolt šatů byl pak též hodně odvážný. „Je příliš stará na to, aby nosila takové šaty,“ nebo „Mezi těmito dvěma je nulová chemie. On má na hlavě a na vousech spoustu barvy a ona je oblečená jako dvacetiletá. Šaty jsou nevkusné a nudné,“ zní v komentářích. Tak snad bude mít nový film Jennifer Lopez lepší ohlasy než její poslední veřejné vystoupení.

Reklama

Další články

Načítám