Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztah Jennifer Lopez (54)Bena Afflecka (51) lidé poměrně rádi řeší. Mnozí jim jejich lásku příliš nevěří a mají dojem, že vše okolo JLo je vykalkulované a secvičené přesně tak, jak chce, aby to působilo. V neděli se fotografům podařilo ukořistit údajně dosud nejvášnivější ‚muchlovačku‘ páru, jak se o jejich polibcích a dotycích hovoří v zahraničních médiích. Jenže lidé nevěří, že by šlo o náhodu, a mají dojem, že je to celé jen divadlo.

Dvojice si v neděli zašla na rande, během nějž poobědvala v kalifornské čtvrti Venice. V jednu chvíli oba přepadla vášnivá chvilka, když čekali na auto s řidičem, který je měl odvézt domů. Dvojice známá jako ‚Bennifer‘ se tak oddávala romantickým projevům přímo na ulici u zdi jednoho z tamních domů. Fotograf u toho nechyběl a vše detailně zadokumentoval. Pravdou zůstává, že Ben na své poměry působil mimořádně dobře naladěn.

Zda šlo o spontánní či zinscenovanou akci, vědí sice jen Jen a Ben, ale lidé si zvládli udělat názor poměrně jednoznačně. Nahrává tomu i fakt, že Jennifer v posledních dnech uvedla dokument o svém životě nazvaný Největší milostný příběh všech dob, v němž se zaměřuje na svou kariéru i vztah a svatbu s Affleckem a jejich rodinný život, v němž mají neodmyslitelné místo jejich děti - zpěvaččina dvojčata Emme a Max, stejně jako Benovy tři potomci Violet, Seraphina a Samuel.

„Tak divné… kdo tohle dělá v jejich věku? Když mají potřebu to tak okázale dávat najevo, mám dojem, že to není v pořádku,“ zní komentář na Daily Mailu s nejvíce souhlasnými lajky. „Všechno s JLo je vykalkulované,“ míní další čtenář. „Oba doufají, že tímto falešným vztahem zůstanou důležití. Lidé jsou z nich unavení. Jsou nudní,“ hodnotí další a v podobném duchu se nesou téměř všechny názory. A jak působí vztah ‚Bennifer‘ na vás?

Reklama

Další články

Načítám