Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54)Ben Affleck (51) byli spatřeni, jak si hledají dům na Upper East Side. Je to přitom necelý rok, kdy koupili velkolepé sídlo v Beverly Hills za 60 milionů dolarů. V rozsáhlé nemovitosti žije jejich sedmičlenná patchworková rodina.

Velikonoční víkend trávil každý po svém. Slavní manželé Ben a JLo si šli prohlédnout pár domů v New Yorku na Upper East Side. Lukrativní čtvrť na Manhattanu je známá tím, že ji obývají privilegovaní a bohatí lidé. Fanoušci ale jejich rozhodnutí ohledně výběru nového bydliště moc nechápou.

Zda chtějí nové sídlo vyměnit za bydlení ve velkoměstě, nebo pouze přidat další nemovitost na seznam, manželé neobjasnili. Prohlídky obsahovaly ale především nájemní bydlení.

Na prohlídky si známá zpěvačka oblékla pruhovaný top a široké džíny s dlouhým černým kabátem. Držitel Oscara Affleck zvolil tričko Nirvana, rozepnutou flanelovou košili a černé sako spolu s džínsy a teniskami Nike.

Jednou z nabídek, které si dvojice prohlédla, byl pronájem se šesti ložnicemi na čtyřech podlažích, střešní terasou, zahradou a obyvatelným suterénem. Za apartmán by slavný pár platil 45 000 dolarů měsíčně.

Jejich hledání nového útočiště pokračuje i tento týden, Jennifer už je na ně ale sama, a tak s sebou bere alespoň své děti. Těch mívají doma celkem pět, tři z toho jsou z minulého manželství Bena s Jennifer Garner. Smíšená rodina žije v sídle v Beverly Hills. To manželé koupili v hotovosti v květnu 2023, necelý rok po své svatbě.

Reklama

Další články

Načítám