Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) a Ben Affleck (51) viděli nespočet nejluxusnějších nemovitostí nabízených v Los Angeles, ale až dosud nic nebylo přesně podle jejich představ. Změnilo se to až po prohlídce obrovského sídla v Beverly Hills, které podle zahraničních serverů pořídili za 60,85 milionu dolarů, tedy v přepočtu za 1,35 miliardy korun. Najdete v něm snad vše, na co si jen vzpomenete...

Po dvou letech hledání se manželé rozhodli pro dům o rozloze neuvěřitelných 4270 metrů čtverečních. Vše nakonec nabralo nečekaně rychlý spád. Dvojici totiž zastupoval známý realitní makléř Brett Lawyer, který dříve spoluracoval například i s Katy Perry nebo Madonnou. Páru vyjednal závratnou slevu, když smlouvu podepíše do týdne. To se také stalo, a tak JLo a Ben zaplatili oproti požadovaným 75 milionům dolarů ‚pouze‘ 60,85 milionu.

Nemovitost o dvanácti ložnicích a 24 koupelnách byla totiž v prodeji již v roce 2018, kdy za ni majitel požadoval závratných 135 milionů dolarů. Letos se dům začal prodávat znovu, a to za téměř poloviční cenu, dvojice jej ale získala ještě daleko výhodněji, a dokonce už započalo i velké stěhování.

A na co se mohou slavní manželé a jejich děti v novém hnízdečku těšit? Dům je jednoznačně vybaven lépe než mnohé hotely. Nachází se v něm například kompletní kadeřnický, nehtový a masážní salon, domácí kino, vinný sklípek, whisky salonek nebo sauna.

Součástí je také obrovský ‚nekonečný‘ bazén, ale i penthouse pro hosty o rozloze 465 metrů čtverečních, dále dům pro správce a pro ochranku se dvěma ložnicemi na pozemku. Do garáže se vejde dvanáct vozidel a parkovací stání venku je možné pro dalších 80 aut.

K dispozici je rovněž jedinečný krytý sportovní areál, v němž dvojice najde plnohodnotnou posilovnu, basketbalové hřiště nebo boxerský ring. Nechybí ani několik barů v prostorách domu i venku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám