Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a zpěvačka Jitka Boho (32) v posledních dnech s kolegy finišuje přípravy na premiéru nového muzikálu. Přes den je její roční syn Tadeáš s chůvou, kterou pro něho důkladně vybírala, v noci a ráno před zkouškou si pak užívá přítomnost maminky.

Jitka se netají tím, že svého chlapečka, který v říjnu oslavil první narozeniny, stále kojí. Při krmení svého dítka se totiž brunetka bez problémů i zvěční, jako to udělala nyní. Před odchodem na zkoušku muzikálu Troja si tak užila společnou chvilku se svým synem.

„Věčný ladič,“ svěřila se modelka. „Musí se nabažit, než maminka zase pojede do divadla, to je jasný,“ dodala Jitka s tím, že se jejího poprsí, které vyobrazila obrázkem dvou koz, syn jen tak nevzdá. „Kojení zdar, tohle bude ještě na dlouho,“ prozradila s úsměvem modelka, která nám nedávno to, jak zvládá péči o chlapečka a práci v divadle, popsala.

„Během dne má příkrmy, čajíček, a kdyby bylo nejhůř, tak umělé mlíčko. Když tam nejsem a je s chůvou, tak je zvyklý. Ale jakmile cítí mou přítomnost, tak se prsu dožaduje. To pak dohání v noci,“ vysvětlila Super.cz svůj kojící režim modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám