Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Navzdory mrazivému lednovému počasí, vsadily na mini. Na party Divadla Broadway k chystanému muzikálu Troja nebyla o známé tváře z muzikálové branže nouze. Krásky, které se v chystaném představení objeví, se na večírek samozřejmě náležitě oblékly.

Přestože v modelech zpěvaček převažovala černá barva, ani tak to nebyla nuda. Jednoznačně nejvíc sexy byla Jitka Boho (32), která do restaurace na pražském Můstku dorazila v mini. Oversize sako doplnila modelka a zpěvačka výrazným opaskem a nepřehlédnutelné byly i vysoké kozačky, ve kterých předvedla své štíhlé nožky.

Protagonisté muzikálu aktuálně naplno zkoušejí, pauzu v podobě party si tak s radostí užili. „Moc se na představení těším. Nervy mám pořád, musím to zvládnout. Samozřejmě čím víc se to bude blížit, tak ty nervy budou větší, ale doufám, že to pak opadne a budeme si to užívat,“ svěřila se Super.cz Jitka Boho.

Ta se v hlavní roli Heleny bude alternovat s dcerou Václava Kopty (58). Jana Koptová na večírek dorazila také v mini. Kostkovanou sukni doplnila svetrem v zelené barvě a kotníčkovými botami. Na krátkou mini vsadila i zpěvačka Nikol Ďuricová, která koženkovou sukni doplnila o béžový svetr s květinovou výšivkou.

Na černo-bílou kombinaci pak vsadila zpěvačka Alžbeta Bartošová nebo Felicita Prokešová. Zpěvačka Michaela Gemrotová na party dorazila v jednoduchých šatech s hlubokým výstřihem. Nechyběli ani představitelé mužských rolí jako Milan Peroutka (34), Ondřej Havel, Vojta Drahokoupil nebo Pepa Vojtek. Kdo další se na večírku objevil, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám