Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naposledy se objevila ve společnosti loni v listopadu, když ji na svůj křest pozval hitmaker Michal David. Nyní Jiřina Bohdalová (92) přijala pozvání svého dlouholetého kamaráda, miliardáře Milana Fiľa, který vedle Divadla Hybernia otevíral bistro se slovenskými pochoutkami.

Herečka zářila úsměvy, výborně se bavila a hned poté, co slavnostně přestřihla pásku, pustila se do obhlídky a poté i ochutnávky salámků a klobásek, které se v bistru prodávají. Ve svém věku přehnaně zdravou výživu neřeší a ráda si občas uzeninou zahřeší. Zdržela se mezi kolegy zhruba hodinku a poté už zamířila domů.

Večírek si nenechal ujít čerstvý čtyřnásobný táta Roman Vojtek, který se vrhl na hamburgery z trhaného masa tak, že jsme se báli o jeho košili. Zapíjet borovičku vínem se zase rozhodli zpěvačka a herečka Dita Hořínková s režisérem Zdeňkem Zelenkou.

Kdo všechno na párty dorazil a jak se hosté, mezi nimiž byla i atletka Helena Fibingerová, bavili, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám