Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S hraním na jevišti se sice v říjnu kvůli zdravotnímu stavu musela rozloučit, večírky si ale Jiřina Bohdalová (92) vzít nenechá. Herečka se po čase opět objevila ve společnosti a nenechala si ujít slavnostní křest nového alba Michala Davida (63).

Do vinárny Obecního domu dorazila Bohdalová ve skvělé náladě a opět sršela energii. Zdolání schodů do spodních pater budovy, kde se party odehrávala, raději odmítla a nechala si přivolat výtah. Po srdečném přivítání s Michalem Davidem už pak herečce nic nebránilo v tom, aby se dobře bavila.

Pozdravila se s řadou dalších hostů a nevynechala ani focení s manželkou hitmakera a jeho vnukem Sebastianem. Následně se odebrala do VIP prostoru, kam měla přístup jen hrstka pozvaných.

Společnost herečce během večera dělal mimo jiné podnikatel a majitel rozvadovského casina King’s Leon Tsoukernik, který měl blízko také ke Karlu Gottovi. Herečka si na party dala skleničku dobrého vína a vystoupení Michala Davida, který na pódiu vystřihl tři pecky ze svého nového alba, si užívala v klidu na židli. Bohdalová to však nepřeháněla a poté, co se desku slavnostně pokřtila, vyrazila domů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám