Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po prodělané plicní embolii je Jiřina Bohdalová (92) opět při síle. Jak už jsme informovali, dorazila i na karlovarský filmový festival. Na červeném koberci zářila úsměvy, i když zahájení probíhalo částečně v dešti.

"Teď je mi dobře právě díky tomu, že sprchlo," svěřila, že před deštěm se úplně v pohodě necítila, nedělá jí to dobře. Model měla opět vlastní a sladila ho tak, aby jí to slušelo. "Vždycky si vozím svoje šaty. Mám jich už pěknou řádku, a aspoň si vždycky vzpomenu, na kterém festivalu jsem je měla. Nepůjčuji si je, neumím to a už se to nenaučím," řekla Super.cz.

Zdravotně už je Bohdalová natolik v pořádku, že se chystá opět pracovat. "V srpnu budu natáčet s Jiřím Strachem," prozradila. Na festivalu se chce zdržet do pondělí. "Chci se určitě podívat na pana Russella Crowea, na toho fešáka. Zlomyslně bych řekla, že bývalého, ale mě se líbí i teď," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám