Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Lopez (54) v pondělí představila světu klip k písni Can’t Get Enough. Jedná se již o druhé video k písni z její desky nové This Is Me… Now, ale tentokrát vystřídala původní komicky pojatou svatební tematiku divočina, kterou mnozí od čtyřiapadesátileté umělkyně už zřejmě ani nečekali… Videoklip k písni, která má odkazovat na její vášnivý intimní život s manželem Benem Affleckem, rozdělil lidi na dva tábory.

Rodačka z Bronxu totiž vsadila na své osvědčené ženské zbraně, o odhalování a svůdné pohledy a pohyby tak není nouze. Jenže JLo tentokrát zašla mnohem dál a ve videoklipu, kde společně s ní působí ještě rapperka Latto, například hned v úvodu simuluje masturbaci. Právě tento „detail“ z postele část veřejnosti šokoval a pohoršil.

„Jak zoufalá musíš být, aby ses sama na začátku videoklipu ukájela. Píseň ani není originální, konec tvojí kariéry, zlato,“ pozastavuje se jeden ze čtenářů Daily Mailu. „Vždycky jsem byl fanouškem JLo, ale tohle musí být jedna z jejích nejhorších písní a video jen zoufale volá po tom, že ji víc zajímá, aby se předvedla, než aby vyprodukovala dobrou píseň,“ míní další.

„Její nový videoklip je nevkusný a vulgární. Tato 54letá matka a nevlastní matka leží ve videu na posteli a chytá se mezi nohama. Pak jde po ulici, kde ji osahávají kluci, kterým by mohla být mámou,“ rozčiluje se další. Jiní byli stručnější: „Už jsme toho viděli víc než dost“ či „Je mi za ni trapně“.

Pod klipem na YouTubu se to ovšem hemží komentáři ve zcela opačném gardu. „Ta zatracená Jennifer nikdy nezklame! Vzhled, produkce, móda! Přišla a zabila! Tahle verze je lepší než ta svatební,“ píše fanoušek. A další souhlasí: „Jennifer se blíží šedesátka a ona vypadá na třicet! Je úžasná! O tom není debat! Obdivuji její talent, její krásu a přístup.“ „Tahle žena je ztělesněná síla! JLo, jsi nestárnoucí, tvoje energie a svěžest je neskutečná! Jsi diamantem hudebního průmyslu,“ srší superlativy.

Reklama

Další články

Načítám