Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že Reese Witherspoon (48) chce do společnosti vyvést postupně celou svoji rodinu. Na Zlaté glóby ji doprovázel syn Deacon, na další galavečer ji pro změnu doprovodila dcera Ava. Svůj velký večer tak už má před sebou jen nejmladší potomek - syn Tennessee (11).

Herečka se v loňském roce rozvedla s hledačem talentů Jimem Tothem a momentální absenci partnera řeší velmi hezkým způsobem. Na společenské akce nechodí sama nebo s kamarádkou, ale bere na ně členy své rodiny. Syn Deacon (20) před pár dny okouzlil na Zlatých glóbech, a to nejen svou vizáží, ale i tím, že byl velice milý a o své mámě hezky mluvil. Na předávání cen Critics Choice Awards teď pro změnu vzala čtyřiadvacetiletou dceru Avu, kterou má, stejně jako Deacona, z prvního manželství s hercem Ryanem Phillippem.

Obě dámy jsou blondýnky, mají stejný úsměv a vzaly si šaty s podobně řešenou vrchní částí, a tak se o nich hned začalo mluvit jako o dvojčatech. S tím ale mnozí lidé nesouhlasí a mají pocit, že Ava se mnohem více podobá svému otci. Před pár lety si ovšem na premiéře filmu Zpívej obě dámy popletli a zaměnili dceru za matku.

Nedávno vysekla Reese své dceři, která se stejně jako Deacon nevydala ve šlépějích rodičů a promovala na univerzitě v Berkeley, k narozeninám velkou poklonu jako pro „nejinspirativnější, přemýšlivou, kreativní, dynamickou a zábavnou ženu“. A čím se vlastně Ava v životě zabývá? Jako teenager bojovala s úzkostí, později ale našla sama sebe a v současné době si užívá života jako modelka a umělkyně, malířka. Na svém instagramovém účtu má milion sledujících, a co se týče soukromého života, v lásce nelpí na pohlaví a podporuje LGBTQIA+ komunitu.

Reklama

Další články

Načítám