Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko (34) se pochlubila snímkem od vánočního stromečku s manželem Martinem Pánkem. Toho si vzala letos v srpnu a jen tři měsíce poté čelilo jejich manželství velké zkoušce.

Martin byl ve Skotsku obviněn ze znásilnění nezletilé dívky. Po třech týdnech byl propuštěn z vazby a vrátil se do České republiky.

„Věřím, že se jedná o nedorozumění. Musím věřit. Prožívám nejtěžší chvíle života. Je mi hrozně,“ řekla tehdy Super.cz Makarenko.

„Plně spolupracujeme s místními úřady i s kolegou právníkem ve Skotsku a budeme jim poskytovat maximální součinnost k řádnému vyšetření věci. Doufáme, že se nedorozumění vysvětlí, “ dodal k případu po Pánkově příletu jeho právník Filip Seifert. Mnozí pak čekali, zda manželství Pánka a Makarenko nepříjemnou situaci ustojí.

A vypadá to, že je mezi manželi vše v naprostém pořádku. „Čtvrté společné Vánoce, první jako manželé,“ napsala Makarenko k fotkám od stromečku s manželem, kde nechybí ani polibek. Nyní se oba těší na společnou dovolenou. Nový rok přivítají v zahraničí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám