Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podnikatel Martin Pánek, obviněný ve Skotsku ze znásilnění šestnáctileté dívky, je v Praze. Dnes po půl dvanácté přiletěl ze skotského Glasgow, kde jej včera propustili z vazební věznice. Na letišti ho čekala nejen manželka Taťána Makarenko, (34) ale také jeho český právní zástupce Filip Seifert.

Ten Super.cz prozradil, jaká je nyní situace. „Martin Pánek byl propuštěn ze zadržení. Jsme velmi rádi. Podle nás to odpovídá dané situaci. Dokumentuje to i to, že skotské orgány nepovažovaly jeho osobní přítomnost ve Skotsku za nutnou,“ řekl Super.cz Filip Seifert.

„Plně spolupracujeme s místními úřady i s kolegou právníkem ve Skotsku a budeme jim poskytovat maximální součinnost k řádnému vyšetření věci. Doufáme, že se nedorozumění vysvětlí. V tuto chvíli nemáme dostatek informací. Musíme si s klientem důkladně vše probrat, je brzy na hodnocení celé věci, Musíme se poradit a zvolit příslušnou strategii,“ dodal Seifert.

Reklama

Další články

Načítám