Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manžel Taťány Makarenko (34), podnikatel Martin Pánek, je v Česku. Po téměř třech týdnech byl propuštěn z vazební věznice ve Skotsku. Tam byl vzat kvůli podezření ze znásilnění šestnáctileté dívky, ke kterému mělo dojít po fotbale pražské Sparty s místním klubem.

„Mohu potvrdit, že byli na kauci propuštěni dva ze čtyř obviněných a jeden již dříve ze zdravotních důvodů. Náš zastupitelský úřad v Londýně a generální konzulát v Manchesteru jsou po celou dobu v kontaktu s rodinami dotyčných,“ uvedl pro Super.cz ministr zahraničních věcí Jan Lipavský.

Ve čtvrtek před půl jedenáctou přistálo letadlo z Glasgow na ruzyňském letišti. Martin Pánek je zpět v Česku. Na letišti na něj čekala manželka Taťána Makarenko, které nyní spadl velký kámen ze srdce.

Svého muže podporovala od první chvíle, nevěří, že by byl něčeho takového, jako je znásilnění, vůbec schopen. „Věřím, že se jedná o nedorozumění. Musím věřit. Prožívám nejtěžší chvíle života. Je mi hrozně,“ řekla Super.cz před pár dny Makarenko, kdy ještě netušila, že její manžel bude moci opustit vazební věznici.

Makarenko manžela vyzvedla na letišti, komentovat to nechtěla. „Moc se omlouvám, teď nám prosím dejte hlavně klid. Jediné, co můžu říct, je, že mi spadl obrovský kámen ze srdce,“ řekla Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám