Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) po zradě italského doktora, který bez jejího svolení zveřejnil video, na kterém s ní konzultuje kosmetické zákroky, chtěla zmizet z veřejného života i ze sociálních sítí. Na Valentýna ovšem přidala pro ni zřejmě velmi důležité vyjádření.

Zdá se, že uniklé záběry jsou pro Daru skutečně velmi bolestnou záležitostí. Už dvakrát se k incidentu vyjádřila na svém profilu a teď přišlo další, třetí vyjádření. To uvedla ve svátek zamilovaných zvláštními větami: „Jednou to muselo přijít. Byla to jen otázka času a načasování, KDY je naprosto individuální. Tvrdit, že je to příliš brzy, se zdá stejně hloupé jako čekat dalších 10 let, nebo že je to zbytečné v 70. Není a nepočká to,“ začala svou řeč Dara a spoustu fanoušků zmátla tak, že zrovna na valentýnský svátek měli pocit, že se zasnoubila s přítelem Pavlem Nedvědem (51).

Zpěvačka se místo toho ale chtěla znovu vrátit k tomu, proč se rozhodla pro vylepšení obličeje. Své obsáhlé vyjádření začala na Instagramu a dokončila na svém blogu. „Po všech těch zaručených zprávách o tom všem, co už mám na sobě udělané, předělané, je tu konečné skóre, jediná pravda z mých úst a nikoho jiného,“ začala. Popsala, jaké zákroky v životě podstoupila a že o nich nikdy nelhala, a napsala lidem, aby neřešili její profesionální upravené fotky, ale to, jak vypadá v reálu. A pokračovala v tom, proč přišel právě zákrok, který podstoupila u italského doktora.

„Věděla jsem odjakživa, že neexistuje nic radikálnějšího a funkčnějšího než facelift. Netoužila jsem si opakovaně rozpíchat, roztahat, vyplnit zas a znovu tvář něčím takzvaně na čas,“ napsala s tím, že si toho o zákroku dopředu hodně zjistila. Neměla ovšem v plánu všem o něm říkat, chtěla, aby to zůstalo jejím soukromím. Proto, že vše vyšlo najevo, se ale rozhodla vyjádřit.

Nepochybuje o správné volbě vylepšení obličeje ani o výběru doktora. Jeho morálku už ale řešit nechce. V Itálii je prý o Daru po všech směrech dobře postaráno a za dva týdny se chystá odjet to tepla. Zpěvačka na závěr popřála svým fanouškům krásného Valentýna a prozradila, že je Pavel Nedvěd po jejím boku a dcera Lola dorazí už za pár dní.

Reklama

Další články

Načítám