Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) se v životě netajila tím, že podstoupila různé úpravy zevnějšku. Poslední zákrok a hlavně dokumentaci o něm si ale chtěla nechat pro sebe, italský lékař ale bez jejího svolení uznal za vhodné o něm veřejně informovat.

Zpěvačka ve svém věku vypadá skvěle, o čemž svědčí nejen to, že se stala bohyní pro Pavla Nedvěda, ale je také idolem pro tisíce mužů, kteří by jistě dali cokoliv za to, aby s ní mohli strávit byť jen pár okamžiků. Za její ideální postavou stojí pravidelné cvičení a tanec, v dnešním světě je ale běžné využívat i služeb odborníků, kteří mohou pomoci k mladšímu vzhledu obličeje. A právě takové zákroky si zpěvačka dopřála u italského lékaře jménem Michele Pascali. Vše by jistě proběhlo bez povšimnutí médií, kdyby ovšem doktor bez zpěvaččina svolení na svém účtu na sociální síti nesdílel videokonzultaci, kde dle magazínu Plus JEDEN DEŇ hovořil o faceliftingu, liftingu krku a operaci víček.

Video si lékař umístil do příběhu, po čtyřech hodinách dle slovenského tisku zmizelo. Zklamaná zpěvačka si to zřejmě s italským lékařem pěkně vyříkala a své rozezlení sdílela i na svém účtu na Instagramu. „Zřejmě je už mým osudem, že věci, které si chci nechat pro sebe a v soukromí, vyplavou na povrch snad dřív, než se stanou. Přiznávám, je to občas velmi nepříjemné… a stejně jako před dvěma roky měl jistý doktor potřebu sdílet se světem úpravu mého nosu, tak se i tentokrát našel další, který se chtěl pochlubit zákrokem a že má u sebe „Darinku“, 715 tisíc sledujících… co na to říct. Nemám potřebu sdílet a už vůbec ne omlouvat svoje rozhodnutí, nemám vůči nikomu ani oznamovací povinnost, jen se to prostě stalo. Je to moje věc, moje soukromí,“ napsala na svůj účet Dara a dál ve svém vyjádření pokračovala.

„Teď je můj čas, sama pro sebe, uzdravit se, nabrat sílu a vzpamatovat se z podpásovky, kterou mi po slávě bažící doktor a bulvár naservírovali,“ smutně píše Dara, která se vyjadřuje i k tomu, že na videu byla samozřejmě bez make-upu. „A že nejsem na fotkách nebo videu pana doktora moc pěkná? No, nejsem! A kdo je? Ráno, když vyleze z postele, a nebo když má před zákrokem vydezinfikované vlasy i celou tvář. Která žena se upravuje či maluje do nemocnice? Já ne! Takovou fotku nechcete ani do rodinného alba, natož ještě do médií. No, co už. Je to venku a s celou parádou. Těším se na vás v lepších časech, pozdravuji a hlásím, že mám po zákroku, pacient přežil,“ dodala alespoň trochu pozitivně na konci svého vyjádření zpěvačka.

Pod vyjádřením se ihned začalo rojit spousta podpůrných komentářů, ve kterých lidé odsuzují lékaře a Daře vzkazují, že je krásná i nenalíčená. Tak snad zpěvačka na tuto „podpásovku“ brzy zapomene a bude si opět už jen užívat života.

Reklama

Další články

Načítám