Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) se na nějaký čas stáhne ze společenského života i ze sociálních sítí. Zpěvačka tuto změnu oznámila právě na svém Instagramu. Potřebuje si odpočinout, možná touží i po tom, aby lidé zapomněli na její poslední „skandál“.

Dara Rolins má za sebou velmi nepříjemnou záležitost. Italský doktor, u kterého se byla nechat zkrášlit, bez jejího svolení zveřejnil video před operací, na kterém byla zpěvačka bez líčení a s vydezinfikovanou tváří i vlasy. Ze sociální sítě jej sice po Dařině zásahu lékař stáhl, mezitím jej ovšem získala média a záběry se v nich objevily. Zpěvačka se k incidentu vyjádřila na sociálních sítích.

A další překvapivá zpráva přišla od Dary právě teď. Už v předchozím vyjádření sice avizovala, že potřebuje čas jen pro sebe, nyní ale slova zopakovala a prozradila, že se po náročném pracovním období skutečně na čas stáhne do ústraní. A nejspíš ne jen na pár dní. „Moje avizované volno začalo a bude pokračovat. Poslední období bylo dost náročné, extrémně krásné. Výživné na emoce všeho druhu, zaměstnalo mi to tělo i hlavu na plné obrátky. A proto mám v plánu si oddychnout. Vypnout a neřešit. A tvořit. Chvilku cestovat, nachytat novou inspiraci, čerstvý vítr do plachet,“ napsala Dara s tím, že bude i méně aktivní na sociálních sítích.

Jako rozloučení ale fanouškům ještě ukázala svůj nový, kratší sestřih a vrátila se k incidentu, který jí velmi ublížil. „Jak se tak na sebe dívám, ty krátké vlasy dělají divy. To kdybych věděla, mohla jsem ušetřit za ten lifting,“ připsala ke snímkům s novým účesem s humorem. Jak je vidět, zpěvačka se snaží na podpáskovku od italského doktora co nejdříve zapomenout. Tak snad se po období odpočinku vrátí do pracovního procesu opět s energií a dobrou náladou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám