Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Megan Fox patří mezi nejaktivnější herečky, co se starání o své sociální sítě týče. Její Instagram je plný silně upravených snímků, kde má navíc herečka na sobě silný make-up. Její středeční příspěvek tak byl pro její fanoušky doslova šokem. A pokud dosud lidé tvrdili, že si není už téměř vůbec podobná, její poslední fotka s minimem líčení je v tom jen utvrdila.

Megan po zrušení zásnub s rapperem Machine Gun Kellym prošla už jednou velkou transformací, a to vlasovou. Své růžové kadeře totiž přebarvila namodro. Sdílený snímek původně sloužil právě jako propagace vlasových přípravků. Pro změnu barvy se rozhodla i kvůli právě probíhajícímu hudebnímu festivalu Coachella, kam se prý modrá hodí více.

Pokud se tak Fox chystá i výraznou měrou ubrat na líčení, jedině dobře. Ve svých téměř osmatřiceti totiž najednou omládla a bezesporu jí to moc sluší. Jen působí, jakoby si byla snad ještě méně podobná než předtím.

„Musel jsem se podívat na jméno, protože jinak bych nevěděl, o koho se jedná,“ napsal jeden z uživatelů v komentářích. „Myslel jsem, že je to Kim Kardashian,“ píše další, zatímco jiný se ptá: „Proč vypadá tak moc jinak?“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám