Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Až dosud se Megan Fox (37) odmítala vyjadřovat na téma, které v posledních letech řeší nejen její fanoušci, což je radikální změna jejího vzhledu. Přestože se většina z nich shoduje, že jí to v minulosti, a to především v dobách natáčení Transformers, slušelo daleko víc, herečka je zřejmě jiného názoru… Kolotoč spekulací na téma hereččiných plastik se naplno roztočil převážně poté, co se objevila na afterparty po letošním Super Bowlu. Nejen laická veřejnost, ale dokonce i plastičtí chirurgové se pustili do rozebírání toho, co si nechala nově ‚vylepšit‘. Mluvilo se o plastice nosu, výplních tváří či pozvednutí obočí.

Maminka tří chlapců, které počala s exmanželem Brianem Austinem Greenem, nyní kápla božskou v podcastu Call Her Daddy a vysvětlila, jaké kosmetické procedury skutečně podstoupila. Už ve dvaceti si nechala upravit nos a nedlouho poté rovněž poprvé absolvovala zvětšení poprsí. Aktuálně má prý největší prsa, která se jí vejdou do těla. Popřela ale, že by zákrok absolvovala sedmkrát či osmkrát, jak se kdesi dočetla, ale šla na něj celkem třikrát. Zároveň přiznala botox či výplně. Odmítla ovšem, že by kdykoli podstoupila liposukci či jiné odstranění tuku, protože je prý velmi štíhlá.

„Nikdy jsem to nedělala a nikdy si nenechám odstranit žádný tuk. Jsem velmi štíhlý člověk, který nemá dostatek tělesného tuku ani tuku v obličeji, takže ho budu jedině přidávat,“ uveřejnila své plány Megan.

„Moje prsa jsou umělá od mých 21 nebo 22 let… Nechala jsem si je udělat mezi prvním a druhým dílem Transformers, ale jen malá. Předělat jsem si je dala, když jsem skončila s kojením svých dětí, protože nevím, kam ta prsa šla, ale prostě odešla. A pak jsem je musela nechat nedávno znovu upravit, jelikož jsem na původní výplně neměla dost tělesného tuku a implantáty mi tam dělaly úplnou vlnu,“ přiznala nečekaně otevřeně herečka s tím, že její prsa ani nejsou tak velká, jak se zdají, ale 32D v poměru k jejímu tělu tak jen vypadají. Kdyby ale mohla, nechala by si udělat prý ještě větší.

„Chtěla jsem je prostě pořádné! Řekla jsem, že je mi jedno, co je v kurzu, ale udělejte mi ty striptérské kozy z roku 1990. A udělali mi je,“ dodala Megan, která by prý chtěla i tak velký zadek, že by vypadal jako cirkusová šílenost a lidé kolem ní by se zastavovali a zírali na ni.

Megan zároveň přiznala, že operace miluje, ale zároveň dodala, že neabsolvovala mnoho jinak běžných procedur, jelikož se obává anestezie, tudíž si prý nechala v obličeji udělat ‚jen‘ výplně a botox. „Bojím se, že v celkové anestezii zemřu. Operace neberu na lehkou váhu, a proto jsem jich tolik neměla. Možná je to pro mě záchrana, jelikož bůh ví, co bych jinak dělala,“ dodala Fox.

Reklama

Další články

Načítám