Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká televize oznámila desítku párů, které se utkají o trofej letošního ročníku StarDance. Jedním z účastníků bude také hudebník Richard Krajčo (46), kterému tvůrci přiřadili slovenskou tanečnici Dominiku Roškovou.

Tu slovenští diváci znají z posledních tří ročníků slovenské obdoby StarDance Let´s Dance. Dvakrát skončila stříbrná a jednou pátá. „S taneční soutěží na principu StarDance už mám ze Slovenska své zkušenosti, ale přiznám se, že jsem byla na pražském seznamování se s tanečním partnerem velmi nervózní. Celé to bylo opravdu velmi napínavé,“ uvedla Rošková.

Postavou je droboučká, aby se k 172 cm vysokému Krajčovi typově hodila. „Podle výšky jsem měl mezi letošními tanečnicemi tři favoritky a Dominika byla jednou z nich. A tak jsem rád, že budeme tančit spolu. Budeme takový mezinárodní pár,“ těší se frontman kapely Kryštof.

„V koutku duše jsem doufala, že to bude on. Je mi sympatický. Měla jsem dva adepty, ale Rišo byl na prvním místě,“ doplnila jeho tanečnice.

Rošková je vícenásobnou medailistkou z Mistrovství Slovenska v latinskoamerických tancích a úspěšná byla i mimo umění. S vyznamenáním absolvovala Národohospodářskou fakultu Ekonomické univerzity v Bratislavě a je ekonomickou analytičkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám