Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bella Hadid (27) se nedávno svěřila s tím, že už patnáct let bojuje s následky boreliózy a že se k modelingu vrátí, až bude připravena. Teď zveřejnila video z focení a šokovala fanoušky svou vyhublou postavou.

Bella patří k nejúspěšnějším světovým modelkám, mnoho lidí ale až donedávna netušilo, že i během náročné práce musela často navštěvovat lékaře kvůli následkům infekční nemoci. Před časem si tak vzala zdravotní dovolenou a modeling na chvíli vynechala ze svého života. Kdo by ale čekal, že se Bella během odpočinku „spraví“ a nabere nějaké to kilo, ten by se pletl. Naopak, na záběrech z posledního focení to vypadá, že modelka snad ještě zhubla.

Toho si všimli i fanoušci, kterých má kráska na Instagramu téměř 60 milionů. Mnoho jich Bellu opěvuje, spousta z nich ale klade důraz na kosti, které se jí rýsují pod přiléhavými šaty. „Prosím, najez se a buď zdravá,“ napsal jeden z nich a dalších pět tisíc lidí s ním svým lajkem souhlasí. „To jsou její kyčelní kosti, co se jí obtisklo do šatů?“ reaguje jiný. „Je až příliš hubená, když jí trčí kosti,“ dodává třetí. Sama Bella na videu z focení vypadá šťastně, ani předtím na modelce ovšem nikdo nepoznal, že se i v časech největšího pracovního zápřahu v soukromí prala s nemocí. Tak snad je jí nedávno zveřejněná zpráva o tom, že už je zdravá, skutečně pravdivá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám