Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouhých patnáct let se jedna z nejžádanějších modelek světa Bella Hadid (27) potýká s následky lymské boreliózy. Kráska, která ještě před několika měsíci nemohla chybět na žádné velké módní show, se před časem odebrala na ‚zdravotní dovolenou‘. Nyní svým fanouškům, kteří jí neustále vzkazují, jak moc jim chybí, poslala několik dojemných snímků, na nichž je její boj s nemocí patrný. Parťákem v nejtěžších dnech je jí především milovaný psí kamarád Beans.

Bella průběh své léčby včetně lékařských zpráv otevřeně sdílí se svými téměř šedesáti miliony sledujících. Jejím posledním příspěvkem je dojemný soubor fotografií z průběhu let, kdy jí bylo nejhůř. Prostřednictvím záběrů, kde je viditelně vysílená nebo na nichž dostává transfuze, poděkovala za parťáctví a věrnost svému psíkovi. Bella k fotografiím připsala přání, ať jej Bůh ochraňuje a poděkovala mu za to, že ji ani na vteřinu neopustil.

Jen málokdo měl tušení, že v době, kdy Bella zářila na přehlídkách, fotila jednu kampaň za druhou, a byla dokonce odborníky vyhlášena ženou s nejkrásnějším obličejem na světě (podle antického ideálu krásy posuzovaného tzv. ‚zlatým řezem‘), bojovala tak dramaticky s dopady závažné nemoci. Kromě Beanse jí byly oporou i její maminka Yolanda a starší setra Gigi Hadid.

Bella rovněž sdílela svou lékařskou zprávu z roku 2014, k níž připsala, že absolvovala 100 dní dlouhou intenzivní léčbu, kdy je po patnácti letech konečně zdravá. Svým příznivcům však vzkázala, že je všechny moc miluje, ale že se vrátí, až bude připravena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám