Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaromír Soukup (55) má za sebou náročný rok. Potýkal se v něm nejen se zdravotními problémy, ale také s těžkým rozchodem s Agátou Hanychovou (38), se kterou má dcerku Rozárku.

V roce 2022 musel kvůli zlomené ruce podstoupit operaci. V červnu roku 2023 pak musel opět na operační sál. „V červnu jsem byl na operaci, to mi praskla tepna v hlavě nebo v nose. Byl jsem čtyři hodiny na sále, což mě fyzicky tak sejmulo, že moje fyzička, na kterou jsem byl vždy pyšný, byla v kelu. V červenci a srpnu jsem byl rád, že ujdu tři sta metrů. Byl jsem na tom jako šouravý padesátník, který je vůbec rád, že dojde do hospody,“ svěřil se Jaromír Soukup otevřeně v podcastu Hype Cast s tím, že velmi těžce nesl rozchod s Agátou.

„Pak rozchod s Agátou, to tě úplně sestřelí psychicky, fyzicky, prostě do p*dele. Rozárce byly čtyři měsíce. Ani natáčení nebylo jednouché, nebyl jsem na tom dobře. Nemůžeš to na sobě nechat znát, nebylo to dobré. Do toho i stresy v práci,“ podotkl mediální magnát, který se minulý rok také odhodlal vzít boxerský zápas pod křídly Clash of the Stars, který bral jako osobní výzvu, že se opět dostane fyzicky do formy, jak ostatně nedávno potvrdil i Super.cz, a tento zápas se mu nakonec podařilo v prvním kole vyhrát. Ve vzduchu navíc stále visí spekulace, že to nebyl jeho poslední turnaj.

„Tak jako koukám, jak je pan Soukup úplně jiný, velmi inteligentní. Super rozhovor,“ uvedl jeden z fanoušků k rozhovoru s Jaromírem. „Na to, že nejsem jeho fanda, tak mě až překvapuje, jak tady chytře a příjemně vystupuje,“ napsal příznivec, se kterým se stovky dalších shodují. „Jo, jen jsem si potvrdila, že je to normální chlap s nohama na zemi,“ podotkla sledující.

Reklama

Další články

Načítám