Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaromír Soukup (55) má za sebou svůj poslední boxerský zápas. Ten vyhrál. Avšak tentokrát nešlo o čistou a sportovní podívanou, jak byl v minulosti zvyklý.

Do klece nastoupil s bizarním zápasníkem Alešem Psychopatem Bejrem, který dal Soukupovi několik nepovolených hlaviček a byl diskvalifikován. Není se tedy čemu divit, že takové ukončení mediálního magnáta zamrzelo.

„Byl jsem překvapený, že byl soupeř bez úderu, chytil každou přední ruku a byl nečistý. Bylo to jeho rozhodnutí, radost z toho nemám. Průběh zápasu byl zvláštní, přední ruku chytil, pak byl nečistý, hlavičky a pořád dokola,“ řekl Jaromír Soukup Super.cz po bitvě, ze které si přirozeně odnesl i pár monoklů.

„To se stává, není to krasobruslení, ale tohle bylo trošku moc a rozhodčí to asi oprávněně ukončil. Já jsem teda nadšený nebyl,“ řekl podnikatel, který prý před očekávaným zápasem pociťoval přirozenou nervozitu.

„Určitě jo, chtěl jsem si odboxovat svoje, měl jsem připravenou i nějakou taktiku. Nervozita z deseti tisíc lidí vždycky je. To bylo fantastické, deset tisíc lidí v hale, kteří bouřili, to bylo hezké,“ prozradil mediální magnát, kterého přišla podpořit rodina, ale také kamarádi.

V tomto případě prý žádné divoké oslavy neproběhnou. Jaromír Soukup si dal s blízkými skleničku vína a odjel domů. Příští týden ho pak čeká běžný pracovní týden. „Musím pořád pracovat, teď jsem akorát dřív vstával a od sedmi večer trénoval, tak si dám příští týden pohov od tréninků,“ dodal.

Reklama

Další články

Načítám