Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jaromír Soukup (55) se už dnes utká v očekávané bitvě s Alešem Psychopatem Bejrem. S mediálním magnátem jsme mluvili den před samotným turnajem v boxu. Jaké jsou jeho pocity?

„Jsem trošku nervózní, unavený, tohle vážení se mi moc nelíbilo, soupeř vypadal zvláštně. Já jsem si ho nevybíral. Když mi ho nabízeli, tak to bylo někdy na podzim, tak jsem věděl, že existuje, ale nevěděl jsem, jak se chová. To jsem zjistil až teď,“ řekl Jaromír Soukup Super.cz s tím, že mu dokonce prolétla hlavou myšlenka, že z tohoto zápasu couvne.

„Určitě, nemám rád to nesportovní chování a osobní útoky. Pořád to má být sport a soupeři k sobě mají mít nějakou úctu a respekt. Tady to šlo za hranu.“

Také je otázkou, zda Aleš Psychopat Bejr bude respektovat a dodržovat pravidla boxu. Už v minulém zápase byl totiž několikrát upozorněn na jejich porušování. Sám Jaromír Soukup doufá, že tuhle věc bude dobře hlídat právě rozhodčí. „Nějaké zranění přilétnout může, na nečisté způsoby je tam rozhodčí, tak doufám, že to bude hlídat. Já to soupeři těžko vysvětlím,“ podotkl na veřejném vážení.

Od organizace Clash of the Stars byl na zápasníky požadavek, aby splnili váhový limit. V tomto případě to bylo třiadevadesát kilogramů. Váhu Soukup splnil s přehledem a promluvil o hlavní motivaci, proč na tento zápas vlastně kývl.

„Poslední dva dny člověk nejí a nepije, tak je to trochu nepříjemné, ale moje motivace nebyla sportovní. Já jsem se po tom těžkém minulém roce… Měl jsem spousty zdravotních i osobních problémů a chtěl jsem se dát dohromady fyzicky, což se mi povedlo. První cíl se mi splnil a tohle už je taková třešnička na dortu,“ dodal Soukup se slovy, že jde o jeho poslední zápas.

Deníku Blesk řekl, že podstoupil operaci tepny v hlavě.

Reklama

Další články

Načítám