Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamatujete si na Výměnu manželek s maminkou Janou a její legendární hláškou o hadovi? V pořadu se objevila v roce 2017, kdy nastal konflikt, při kterém padla věta Mačkáš mi hada, debile, která takřka zlidověla. Ve středečním premiérovém díle oblíbené reality show se Jana objeví po letech před kamerou.

Temperamentní Lucie (32) se přestěhuje z malebné obce Bezděz do německé Žitavy, do rodiny, kde nepanují úplně ideální vztahy. Na druhou stranu zamíří ne příliš aktivní Dominika do rodiny s malými dětmi, velkou zahradou a hospodářskými zvířaty. Diváci nepřijdou ani o legendu tohoto pořadu, autorku nezapomenutelné hlášky.

Rodina Dominiky žije na česko-polsko-německém trojmezí ve městě Žitava. Mají pronajatý byt 4+1. Dominika (45) a Vláďa (56) i jejich devatenáctiletá dcera Irča pracují na poště. Sedmnáctiletá Valentýna a dvanáctiletá Domča ještě chodí do školy. V domácnosti s nimi žije ještě dvacetiletý Vašek, Irčin partner, který pracuje v obchodě. Kromě dětí Dominiky do rodiny patří i další dvě děti manžela Vládi. Ty se ale natáčení nezúčastnily. Rodinu do pořadu přihlásil Vláďa, poté, co Dominika lamentovala, že by ji zajímalo, co by rodina dělala deset dní bez ní. Vláďa a Dominika nemají žádné zájmy. Jedinou vášní je kouření. Jsou spolu pět let a z toho čtyři roky žijí v Německu.

Během natáčení rodinu, které velí náhradní maminka Lucka, navštíví legendární Jana, která na návštěvu dorazí samozřejmě i s hadem. Ten, se kterým před lety před kamerami přišla do roztržky, ale už nežije. „Had už nežije, no. Ale má svůj hrobeček krásný,“ svěří se Jana. Náhradní maminku Lucku zajímá, jak se jí po natáčení změnil život.

„Změnilo se hlavně to, že jsem se toho člověka, se kterým jsem byla, zbavila. Musím říct, že mi bylo úplně jedno, co si o mně kdo myslí, protože v mých stopách nejdou a můj život nežijí. Je hlavní, že jsme se ho zbavili,“ svěří se Jana, která se dnes incidentu směje.

Situaci si ani moc nepamatuje. V Praze sedla do auta, dala si dva prášky, které zalila alkoholem. „Zapila jsem to becherem a vůbec nevím, kde jsem to vystoupila a v které restauraci. Tam už jsem jim vypadla z auta,“ popsala Jana, která si z Výměny odnesla špatnou vzpomínku. „Když člověk zjistil, že v průběhu toho sdíleli fotky toho, jak spolu mají techtle mechtle, tak to byla poslední kapka do poháru,“ oživila Jana návštěvu svým příběhem.

Reklama

Další články

Načítám