Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pomalu tomu budou tři roky, co se Jakub Prachař (40) a herečka Sara Sandeva (26) dali dohromady. Seznámili se během natáčení seriálu Dvojka na zabití a na následné tiskové konferenci k seriálu už si lidé všímali, že to mezi nimi jiskří.

Pro tuto roli tehdy Jakub dokonce zhubl 15 kilo. I to mu zřejmě pomohlo, aby sbalil Saru. „To se vyplatilo. Seznámil jsem se se Sarou a od té doby se jí omlouvám a furt jí říkám: Neboj se, bude to zase jako dřív. Nerozumím tomu dodneška, na co jsem ji sbalil. A mnohokrát jsem se jí zeptal, jestli by nechtěla zažít něco exkluzivnějšího. Mnohokrát jsem se jí zeptal, ale ona říkala, že mě miluje. Mě to dojímá. Ale já teda miluji ji za to, že mě vzala na milost,“ vyznal Kuba své přítelkyni lásku během show 7 pádů Honzy Dědka.

A jak je na tom s hubnutím tento blonďák aktuálně? „Teď jsem spokojenej a mám teď zas takovou dietu. Dělám to jednou za tři čtyři měsíce, když mám pocit, že bych měl něco měnit, ale vždycky to dopadne jako předtím,“ smál se Jakub.

Během rozhovoru také přiznal zajímavé hobby a tím je háčkování a vyšívání. „To je z doby, kdy si moje babička spletla moji entitu s vnučkou. Takže mě to naučila, dodneška to dělám. A teď jsem to naučil svoji dceru a doufám, že ona to pak naučí svoji dceru a syna, jak je to v naší rodině běžné,“ dodal během rozhovoru Jakub Prachař.

Reklama

Další články

Načítám