Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jakub Prachař (40) slaví ve středu 40. narozeniny. Za svou kariéru toho stihl opravdu hodně a ani skandálů nebylo málo. Jeho kariéra nabrala na obrátkách zejména v dobách skupiny Nightwork.

Velmi oblíbený je u televizních diváků také díky soutěži Česko Slovensko má talent, kterou nejdříve moderoval, pak usedl do porotcovského křesla. Jakub Prachař o svém soukromí příliš nemluví, ani ho nevystavuje na odiv. Tři roky chodil s herečkou Marthou Issovou, vztah ale ztroskotal, protože se Jakub zakoukal do studentky z Bosny a Hercegoviny.

Pořádný mediální rozruch ale vznikl, když před lety sbalil svou lásku z dětství Agátu Hanychovou (38). Stal se tak nevlastním otcem syna Kryšpína a posléze spolu zplodili dceru Miu. Manželství s Agátou ale Jakubovi nevyšlo. Následovala soudní tahanice o majetek. Agátina matka, herečka Veronika Žilková (62), dokonce musela prodat chalupu, aby Agáta mohla svého bývalého manžela vyplatit. Co se týče Mii, jsou ale oba vzornými rodiči a v tomto případě spolu vychází na jedničku. Dnes je Jakub šťastný po boku herečky Sary Sandevy (26).

Fanoušci a diváci vědí, že Jakub Prachař rozhodně není stydlín a nebojí se předvádět. Letošní jaro toho bylo důkazem. Jakub totiž oslavil vítězství své milované fotbalové Slavie, a to velmi stylově. Ukázal holý zadek, který patřil Sparťanům.

Na holé zadnici fanoušci mohli spatřit i vytetované iniciály trenéra pražské Slavie Jindřicha Trpišovského. „Díky, chlapci,“ stálo u snímku a bylo vidět, že se na Jakubově zadnici už někdo vyřádil i černým fixem. Jeho sledující fotku pochválili i zkritizovali. „Když to není trapný Prachařům, tak třeba i zepředu. Vago,“ zněl jeden z komentářů. Už teď jsme zvědaví, jak dopadne párty k jeho 40. narozeninám.

Reklama

Další články

Načítám