Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Týden po vypadnutí ze StarDance zpěvačka Tereza Mašková opět nadchla fanoušky. V pražské Lucerně totiž proběhl koncert s názvem Růžová Lucerna a bylo se na co dívat.

Charismatická zpěvačka s růžovými vlasy vystřídala několik kostýmů. Dokonce v jedněch šatech podle mnohých vypadala jako nevěsta. Fanoušci tak mají dokonalou představu, jak Tereza bude vypadat příští rok, až si se svým snoubencem Oliverem řeknou ano.

Už máme termín i místo, bude to v červnu 2024. Už všechno plánujeme, vybírám šaty, bude to promyšlené,“ svěřila se nedávno Super.cz.

Během koncertu dojala mnohé, někteří dokonce Terezku po sobotní Lucerně označují za novou Hanu Zagorovou, protože vítězka SuperStar 2018 je podle nich první zpěvačkou po zesnulé Haničce, která dokázala svým vystoupením zbourat Lucernu.

„Momentálně jsem beze slov. Cítím vděčnost, lásku. Děkuji vám za neuvěřitelný zážitek. Děkuji, že jste byli se mnou,“ nechala se Tereza Mašková slyšet po koncertě.

V naší galerii si prohlédněte, jak to vypadalo v zákulisí koncertu a jak to Tereze Maškové slušelo.

Reklama

Další články

Načítám