Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Mašková (28) má aktuálně plné ruce práce. Připravuje se na StarDance a na svůj první velký koncert v pražské Lucerně. Proto není divu, že svatbu se svým manažerem a snoubencem Oliverem odložila už dvakrát. Příští rok na konci školního roku bude ale už konečně vdanou paní.

Už máme termín i místo, bude to v červnu 2024. Už všechno plánujeme, vybírám šaty, bude to promyšlené," svěřila se nedávno super.cz.

Nyní, devět měsíců před svatbou, Tereza vyznala Oliverovi veřejně city. Vydala totiž svůj nejemotivnější klip, a to k písni Budu při tobě stát, který poukazuje na pravou životní lásku. „Věřím, že se vám bude líbit a chytne vás za srdíčko,“ nechala se slyšet zpěvačka.

„Nádherné, dojemné, emotivní. Slzy ukáply, děkuji,“ napsala jí jedna z fanynek.

Zpěvačka písní poukazuje i na to, že mít vedle sebe podporu a lásku je to nejkrásnější v životě. Sama nedávno přiznala, že trpěla poruchou příjmu potravy, tedy bulimií, a právě podpora nejbližších jí v nejtěžších dnech pomáhala nejvíce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám