Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Radka Třeštíková (42) si žije svůj život podle sebe a nenechá si od nikoho radit, ať jde o práci, mateřství, vztahy, nebo třeba módu. Hodně punkově se vypravila na víkend módy a svým outfitem se pochlubila i na sociální síti. Reakce přišly hodně rychle.

Spisovatelka ví, že se její modely většinou setkají s reakcemi dosti ostrými. To ji ale neodradí od toho, aby se svým „lookem“ pochlubila na Instagramu. Neotřele se oblékla na Mercedes-Benz Prague Fashion Week, kde se s kreativitou hostů počítá. Lidem ukázala každý detail svého outfitu a nebála se odhalit i to, že módní střevíčky na jejích nohou zanechaly značné otisky.

Radka určitě počítá s tím, že ne každému se její outfit líbí, přesto ale nevypíná komentáře a často svým sledujícím i odpovídá. „Ewa Farna nosila dost dlouhou dobu šílený modely. Změnila stylistu (musela změnit!!) a poslední rok je za totální hvězdu. A dobře udělala. Ten sluníčkovej měsíčník byl asi úplně nejhorší. Nechcete taky změnit stylistu? Předpokládám, že ne. Jenom jsem to zkusila,“ napsala jí Janina. „Moment, popřemýšlím, jestli se chci oblíkat tak, aby se to líbilo paní janinaphoto…tak ne, nechci, omlouvám se,“ odpověděla jí Radka.

„Pardon, nehodnotím osobu, která obuv nosí, jen k botě samotné - od kdy je sexy vidět zapařenou nohu?“ ptá se Lenka. Na to spisovatelka opáčila, že všechno snad nemusí být sexy.

„Tohle se vám vážně líbí? Tomu prostě nemůžu uvěřit. Jako kdyby jste utekla z blázince (komentář ponechán v původním znění, poznámka redakce),“ přidala svou trošku do mlýna Jana. „Mně osobně přijde horší napsat „kdyby jste“, úplně mi to rve oči, každej holt máme tu citlivost zvýšenou u jiných věcí,“ briskně odpověděla spisovatelka.

Našly se ale i ženy, které Radce a jejímu stylu fandí, i když by se tak samy neoblékly. „Vy jste česká Bianca Censori. To jen tak někdo nerozdýchá,“ myslí si jedna ze sledujících. „To zas bude škandálek. Vás miluju Radko, jak jim umíte všem rozhodit, sandál je nejlepší,“ přidala se trošku kostrbatě jiná. Další si posteskla nad tím, že kdyby měla takovou postavu a odvahu, jistě by podobný outfit také vynesla.

Radka Třeštíková tak opět rozdělila lidi na dva tábory a upoutala na sebe pozornost. Nejvíc jí určitě udělá radost to, když si i její hateři koupí jednu z jejích knih. A o to přeci jde především.

Reklama

Další články

Načítám