Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pražský víkend módy i přes nepřízeň počasí přilákal do prostor Tyršova domu na Malé Straně i druhý den svého konání řadu známých tváří. Především žen, které si daly na svých outfitech extrémně záležet. I když to tak občas nevypadalo.

Přiměřeně počasí se oblékla zpěvačka Sharlota (27), která by se ve svém modelu neztratila ani v kosmu a za obří brýle jí nemohla zatéct ani kapka vody. Naopak modelce Veronice Kašákové (34) musela být v topu, který nahradila pouhá podprsenka, pořádná zima. Bujný dekolt zase odhalila vdova po architektovi Janu Kaplickém Eliška Kaplicky. A pokud jde o model, který zvolila spisovatelka Radka Třeštíková (42), ten byl opravdu známkou punku.

Hluboký dekolt zvolila herečka Vlastina Svátková (42), ploché bříško po dvou dětech zase ukázala návrhářka Jana Horejšová, jejíž značka On the Boat je na strmém vzestupu. V pátek ji oblékla například moderátorka Nikol Moravcová (36). Na všechny modely, které hosté oblékli, se podívejte v naší fotogalerii.

Páteční den byl na Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku ve znamení tří přehlídek. Začínala již renomovaná Vanda Janda, následoval talentovaný Tomáš Němec a den uzavřelo gala českých a slovenských studentů designu. Tři vítězné modely by se měly objevit na zahájení karlovarského filmového festivalu.

Reklama

Další články

Načítám