Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na společenských akcích se dnes bývalá manželka Václava Noida Bárty objevuje sporadicky. Modelka Gabriela Dvořáková (35), dnes již provdaná Švamberová, se vrátila k původní profesi učitelky a žije více v ústraní. Otevření nového butiku v centru Prahy však nevynechala.

A tentokrát se na akci neobjevila sama. Brunetka dorazila v doprovodu svého muže Petra Švambery. „Tyhle akce moc nevyhledává, ale doprovodil mě,“ svěřila se Gabriela, která se podruhé vdávala v roce 2019. S Noidem má Gabriela dceru Terezku, s mužem pak vychovává dceru Dorotku a často mají doma také manželova syna z prvního vztahu.

„Od dětství tíhnu k dětem, mám ráda jejich smích a zájem a baví mě to. Spousta lidí mi říká, ty máš doma tři děti a jdeš zase do práce, a já říkám, že si tam chodím odpočinout,“ svěřila se Gabriela, která se sice po mateřské vrátila za katedru, ale i tak občas chodí přehlídky. Na otevření butiku dorazila v odvážném modelu skoro jako chytrá horákyně.

V průhledných zvonových kalhotách odhalila štíhlé nohy a v krátkém crop topu předvedla snědé opálení. „Jsou to šaty Martiny Pipkové Loudové, znám její kousky, už jsem pro ni párkrát šla a fotila a mám její oblečení velmi ráda,“ svěřila se Dvořáková. Nás zajímalo, zda už i její dcerky tíhnou k módě a zda se v budoucnu spolu objeví na přehlídkovém mole.

„Myslím, že ta mladší je naše judistka a sportovkyně. A Terezka mi je hodně podobná, a to i povahově, tak možná půjde,“ svěřila se Gabriela, která dcery drží v ústraní. „Ona touží po Instagramu, ale já jí to zakazuji, říkám jí, že až jí bude osmnáct, tak se může rozhodnout sama, teď určitě ne. Nejsem zastáncem toho, aby děti byly na Instagramu, takže moje dítě tam nebude. Samozřejmě pořád prosí. Ale co se týče učitelství, možná v tom směru půjde, je to taková moje kopie,“ dodala s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám