Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá manželka Vaška Noida Bárty (43) o sobě po čase dala opět vědět. Gabriela Dvořáková (35), dnes Švamberová, více než sociálními sítěmi žije pro svou rodinu. Střípky ze soukromí se tak chlubí opravdu sporadicky.

Z exotické dovolené v Thajsku se ale ozvala fanouškům. Sexy brunetka zabalila kufry a odletěla do teplých krajin, odkud sdílela zamilované snímky se svým manželem. „My dva. Phi Phi Island,“ napsala Gabriela k fotkám, na kterých zachytila i svého namakaného muže Petra.

Při koupání se v bílých dvoudílných plavkách nechala zvěčnit i ona. A přestože se Gabriela vrátila ke své původní profesi a pracuje jako učitelka, modeling stále nemusí věšet na hřebíček.

V plavkách vypadá stále skvěle. Čas od času se také objeví na nějaké přehlídce. „Nedostávám se k tomu často. Ale když mám příjemnou nabídku, vezmu ji,“ svěřila se Super.cz Gabriela Dvořáková, která má s Vaškem Noidem Bártou dceru Terezku, s druhým mužem má dceru Dorotku, která už chodí do školky.

Reklama

Další články

Načítám