Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Lucii Bílé (58) člověk na první pohled vidí, že je šťastná jako blecha. Už několik je po boku svého přítele Radka Filipiho a je vidět, že zpěvačka neuvěřitelně rozkvétá. Z nové fotky, kterou Lucie zveřejnila, jsou fanoušci jako u vytržení.

Na snímku, kde se objímá se svým přítelem, si hned každý všiml, jak zpěvačka vypadá mladší. „Krásné Velikonoce vám všem,“ připsala Lucie k fotografii.

„Moc vám to Lucinko sluší, jste úžasná,“ napsala slavici jedna z fanynek a další zprávy se nesly téměř ve stejném duchu.

Zpěvačka má přitom za sebou velmi náročné měsíce. Jela turné, natáčela videoklip, stále se věnuje divadlu. O to více jsou fanoušci nadšení, jak zpěvačka v obličeji omládla. „Já jsem se rozloučila s cukrem, ani to nijak nebolelo, ale tmavou čokoládu ke kávě, to si dám ráda, ale jinak sladkému neholduji,“ svěřila se nedávno Lucie Super.cz na otázku, jak se udržuje fit.

Reklama

Další články

Načítám