Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivana Gottová (48) loni oznámila, že zpřístupní dům Karla Gotta (†80) v ulici Nad Bertramkou jeho fanouškům.

„U příležitosti Karlových nedožitých pětaosmdesátých narozenin a pátého výročí jeho odchodu zpřístupníme náš dům v ulici Nad Bertramkou. Uvidíte naši milovanou vilu autenticky tak, jak v ní můj muž žil v letech 1974–2019, tedy více než polovinu života. Vím, že by ho těšilo, že se náš rodinný dům otevře veřejnosti,“ nechala se loni na podzim slyšet Gottová. Z Bertramky tak vznikne unikátní muzeum.

Samotná vdova po slavném zpěvákovi už si společně se svými dcerami našla nové bydlení. Jen dva kilometry od Bertramky zakoupila prostřednictvím své firmy Karel Gott Agency trojpodlažní luxusní vilu v pražské čtvrti Císařka, píše časopis Rytmus života.

Za vilu s názvem Malbec prý zaplatila 68 milionů korun. Gottová se s rodinkou může těšit na moderní novostavbu s pěti obytnými místnostmi a kuchyňským koutem. Luxusní vila se stále ještě zařizuje a je ve fázi výstavby. Už brzy se ale Gottová s dcerami bude stěhovat do nového.

Reklama

Další články

Načítám