Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V neděli uplynuly čtyři roky od úmrtí legendárního zpěváka Karla Gotta (†80). Vdova Ivana Gottová (48) na svého muže vzpomínala a s fanoušky se podělila o důležitou novinku, kterou chystá na druhou polovinu příštího roku.

„Rozhodla jsem se spolu se svými dcerami, že u příležitosti Karlových nedožitých pětaosmdesátých narozenin a pátého výročí jeho odchodu zpřístupníme náš dům v ulici Nad Bertramkou. Uvidíte naši milovanou vilu autenticky tak, jak v ní můj muž žil v letech 1974–2019, tedy více než polovinu života. Vím, že by ho těšilo, že se náš rodinný dům otevře veřejnosti,“ nechala se slyšet Gottová.

Karel Gott si prý na Bertramku rád zval své fanoušky.

A zveřejnila i snímek, na kterém zpěvák doma hostí své fanoušky.

„Na fotografii Jaroslava Tatka z roku 1992 je vidět, že pro Karla bylo přirozené pozvat si občas domů „na Bertramku“ své příznivce. Chtěla bych, aby to tak bylo i v budoucnu. Věříme, že Villa Gott se stane místem pro vás, kteří jste ho milovali a nezapomněli na něj. O detailech vás budu postupně informovat,“ dodala Gottová. Fanoušci se tak mají opravdu na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám