Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úspěšná modelka Irina Shayk (38) strávila noc s Tomem Bradym, který byl ještě v loňském roce ženatý s jinou supermodelkou Gisele Bündchen (43). Pro Gisele musely být paparazzi fotky otce jejích dětí s jinou určitě šok. Jak ale reaguje na románek? V tom se zdroje z jejího okolí rozcházejí.

Zpráva o pletkách Iriny Shayk, která má šestiletou dceru s Bradleym Cooperem, a fotbalisty Toma Bradyho přišla jako blesk z čistého nebe. Modelka u hvězdy amerického fotbalu měla strávit noc, což dokazovaly fotografie páru v autě, ve kterém je fotografové zvěčnili, jak se usmívají jako zamilovaní puberťáci. Zahraniční média už hovoří o tom, že se z údajných milenců stal oficiální pár. Takové informace se jistě dostaly i k Gisele Bündchen, která dosud mlčí. Zdroje z jejího okolí už ale popisují, jak se modelka cítí. Bohužel ale každý jinak.

„Proč by nebyla šťastná za Toma? Ona se s ním rozvedla. To, že se odstěhoval, jí pomáhá k tomu, aby se mohla cítit svobodně,“ řekl magazínu TMZ jeden člověk z okolí Gisele. S Irinou prý nikdy nebyly kamarádky, ale poznaly se díky práci a vždy se k sobě chovaly hezky.

Z dalšího zdroje ovšem přišla jiná reakce, podle které modelka z románku svého ex „není vůbec nadšená“. Je ve hvězdách, jestli se sama Gisele k celé situaci vyjádří, nebo bude dál mlčet, třeba už kvůli dvěma společným dětem. Ona sama od rozchodu žádný vztah nepotvrdila, i když byla několikrát spatřena se svým instruktorem jiu-jitsu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám