Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Každý má svého dvojníka! Minimálně na severu Moravy jsou o tom přesvědčení. Svoje o tom ví i Nikol Moravcová (36), která byla hvězdou 1. ročníku fest1valu v Dolních Vítkovicích. Outfit zvolila hvězdný. Dokonce tak, že si ji někteří spletli se světoznámou zpěvačkou, která v posledních letech prošla zázračnou proměnou.

Těžko říct, jestli za to mohly výrazné brýle, dlouhé vlasy, povedený model, nebo její charizma a úsměvy, které rozdávala. Jisté je, že v ní někteří viděli britskou ikonu Adele.

Kdo ví, možná za to v jejich případě také mohly brýle, respektive jejich absence. Navíc ji místní viděli z větší dálky, která mohla zkreslit jejich úsudek. Influencerka a moderátorka je s tímto roztomilým omylem jistě v pohodě. Zvláště poté, co světoznámá hvězda zázračně zhubla a ruku v ruce s tím prošla neuvěřitelnou změnou, která nadchla fanoušky napříč celým světem.

Až čas ukáže, jestli Adele někdy Ostravu poctí svou návštěvou, Nikol to každopádně udělala moc ráda. „Potěšilo mě ocenění mladých tvůrců a věřím, že fest1val bude úspěšný nejen po filmařské a designerské stránce, ale bude i významnou událostí ve světě módy. Bylo mi ctí být na úplně prvním ročníku, protože o tom jednou budu možná vyprávět mým dětem. “ nechala se slyšet.

„Cením si záměru organizátorů propojit tolik odvětví a žánrů do jednoho jediného fest1valu, a ještě navíc mimo pražskou metropoli. Ostrava a zejména Dolní Vítkovice jsou svým industriálním způsobem uměleckým dílem samy o sobě a byl to opravdu netradiční zážitek být u zahájení fest1valu v Gongu, kde na vás dýchá minimalistický design a okouzlující architektura na každém kroku,“ doplnila Moravcová.

Kdo kromě ní do severomoravské metropole zavítal? V rámci prvního ročníku zmíněné akce se blýskla i herečka Vanda Chaloupková (32), která tu představila snímek Jedna noc, úspěšný výtvarník Rony Plesl nebo třeba návrhář Boris Král.

Další články

Načítám