Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor a bývalá hvězda reality show Survivor Tomáš Zástěra se bude ženit. Nastávající otec požádal svoji partnerku o ruku. Pár se brzy těší na prvního společného potomka, partnerka moderátora má z předchozího vztahu pětiletého syna. Zda svatbu stihnou ještě před porodem, zatím neprozradili.

„Ještě k událostem včerejšího 1. máje. Řekla ano,“ pochlubil se Tomáš Zástěra a ukázal snímek s partnerkou, jejíž prsteníček levé ruky zdobí zásnubní prsten z bílého zlata s briliantem.

Není jasné, zda svatbu stihnou před porodem, co ale rozhodně stihnou, je rekonstrukce bytu, na které momentálně pracují. Začnou také s přípravami dětského pokojíčku.

„Dokončujeme rekonstrukci, takže všechny věci, které jsou potřebné, budeme dokupovat, až bude vše finálně hotové, takže si myslím květen červen, to bude období, kdy budeme vybavovat dětský pokojíček. To už budeme vědět, co budeme čekat, tak se na to připravíme,“ prozradil Super.cz Zástěra.

Další články

Načítám