Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Tomáš Zástěra se pochlubil radostnou novinkou. Účastník Survivoru, kterého si televizní diváci v show zamilovali, se stane otcem. S půvabnou přítelkyní se těší na prvního společného potomka.

Krásnou zprávou se moderátor pochlubil na sociální síti. „Už se nemůžeme dočkat,“ oznámil Tomáš Zástěra na Instagramu a podělil se o dojemnou fotografii. Na snímku drží s partnerkou ultrazvuk a rostoucí bříško jeho přítelkyně už je nepřehlédnutelné.

Pro Tomáše to bude první potomek. Jeho přítelkyně má syna z předchozího vztahu. „Gratulace,“ napsal mu kolega Ondřej Havel, který také nedávno oznámil, že bude otcem. Zprávu poslala také Zorka Hejdová, Martina Pártlová nebo Iveta Lutovská.

„Moc gratuluji, doufám jen, že dostane do kolébky svoje oranžové dupačky, jako měl jeho taťka trenýrky,“ napsal Tomášovi pod radostnou zprávu jeden z fanoušků. Právě oranžové trenýrky se během jeho působení v show Survivor dočkaly velké popularity.

Reklama

Další články

Načítám