Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už za pár dní proběhne další turnaj organizace Clash of the Stars, kde poměří síly i hvězdy filmů pro dospělé Drahomíra Jůzová alias Lady DeeNikola Lauberová.

Tento zápas je jedním z nejočekávanějších, a to kvůli velmi vyhroceným vztahům mezi zápasnicemi. Vše vyvrcholilo na tiskové konferenci, kam si Nikola připravila na Lady Dee kočičí výkaly do krabičky a během vhodné chvíle je na ni hodila.

„Nečekala jsem to, u člověka, kterému je 32 let a hází po lidech hovna, a ještě si dává tutoriál na sociální sítě, mi to přijde jako dost přehnaná věc. Myslím si, že tento člověk by se měl psychicky léčit,“ řekla Lady Dee Super.cz. Tuhle scénu Nikola ztropila hlavně z důvodu, že jí měla Lady Dee veřejně ponižovat. S tím ale Drahomíra nesouhlasí a později sama Nikolu vyzvala.

„Já jsem vyzvala ji, protože mě špinila na sociálních sítích, a chtěla jsem si to vyříkat,“ řekla se slovy, že se na zápas velmi těší. „Na zápas se těším, je to něco, co si vyzkouším poprvé v životě. Hlavně tam mám soupeřku, které chci rozbít pořádně držku. Vychutnám si ji, udělám to dlouhé, unavím si ji a pak ji sejmu,“ svěřila se Lady Dee, která se pořádně připravuje a nic nenechává náhodě. I to je zřejmě důvod, že za ní stojí většina fanoušků.

Hvězda filmů pro dospělé a playmate promluvila v pořadu Superchat i o své kariéře a začátcích v pornoprůmyslu. Touhle cestou se vydala v době, kdy se chtěla postavit na vlastní nohy, zatímco měla v patách velmi náročné dětství a dospívání.

„Neměla jsem jednoduché dětství, vyrůstala jsem bez mého pravého táty, jen s mámou. Ta měla nějaké partnery, a až ve třinácti letech jsem se dozvěděla, že ten jeden nebyl můj táta. Byla jsem v šoku. Její partneři na nás byli zlí, byli jsme fyzicky i psychicky týráni. Bylo to fakt těžké. Každý den jsem seděla po škole doma a čekala, kdy její přítel přijede. Byl na nás s bráchou opravdu zlý, zavírali jsme se v pokoji, abychom ho nemuseli poslouchat. A od toho stejného přítele jsem byla i skoro znásilněná,“ zavzpomínala Lady Dee na těžkou minulost.

Aktuálně se věnuje natáčení jen příležitostně, pravidelně však tvoří kontent na Onlyfans, živí se jako influencerka a má před sebou velké cíle, které si chce do třicítky splnit. Promluvila nejen o podnikání, ale také o rozšíření rodiny.

Reklama

Další články

Načítám