Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už koncem ledna dojde k očekávanému zápasu mezi Nikolou Lauberovou a Drahomírou Jůzovou alias Lady Dee. Tento souboj pod křídly organizace Clash of the Stars nabral výrazně na obrátkách během první tiskové konference, na které doslova létaly výkaly vzduchem.

Konkrétně Nikol si na Lady Dee připravila toto nechutné překvapení, které prošlo i přes kontrolu.

„Přišlo mi to příhodné, mele o mně sr*čky, tak ať se v nich vymáchá. Adrenalin byl spíš při cestě na tiskovku, zda to tam vůbec propašuji. Obávala jsem se, že to bude ostřeji sledované, co tam pronášíme. Nekontrolovali mě, ale měla tam být kontrola, o které informovali. Naštěstí se to týkalo jen návštěvníků, a ne nás. Zakamuflovala jsem to do bot, které jsem pronesla v cestovní tašce. Pro všechny případy jsem si i mezi stehny pronesla lahvičku, ne nikde uvnitř, ale fakt mezi stehny, byla tak dobře rozměrově uzpůsobená, že hezky držela. A to jsem měla minisukni,“ svěřila se Nikol Super.cz s tím, že ji zřejmě čeká finanční postih. „Pořadatel byl naštvaný, samozřejmě, a zřejmě dostanu nějaký finanční postih. Domluvili jsme se něco dát uklízečkám,“ prozradila příležitostná herečka filmů pro dospělé.

Pokud jde o samotný zápas, tak by ráda předvedla nějaký ten sportovní výkon. Přesto to není její hlavní hnací motor.

„Neberu to tak moc vážně, jsem tam spíš pro ten bizárek než zápas, nejsem rváč, nejsem ten typ, ale když je to nevyhnutelné a byla jsem vyzvaná, tak nechci být za srabíka. Baví mě vymýšlet ty scénáře, co zase předvedu, ale zajímá mě, jak to zvládnu,“ řekla Nikol, která nechce prozrazovat svou taktiku, přesto se svěřila, že jí vůbec první trénink s Patrikem „Žralokem“ Hüblerem dal pořádně zabrat.

„Byl to můj první trénink a docela je to záhul, vůbec jsem nečekala, že to bude takhle fyzicky náročné. Fakt se mnou zacházel jako s chlapem, vůbec nebral zřetel, že jsem žena. Když jsem oponovala, tak mi řekl, že aspoň budu zocelená, a ať si zvykám. V jednu chvíli jsem si myslela, že mi zlomí vaz,“ vysvětlila.

S bojovými sporty nemá Nikola žádné zkušenosti. Přesto se otevřeně svěřila, že byla v minulosti obětí domácího násilí.

„Párkrát jsem dostala i od chlapa, protože neunesl, že jsem mu řekla pravdu. Takže se nebojím, že dostanu v zápasu od ženy, ta přece jen nemá takovou sílu. Šla jsem ho tehdy udat na policii, jinak to nešlo řešit. Nezpůsobil mi újmu na zdraví, maximálně zlomené srdce, takže z toho nic neměl. Postavili se k tomu špatně už tím, že to do toho protokolu nenapsali doslovně. Ze surového mlácení, kdy mě měsíc a půl bolela žebra, bolelo mě se nadechnout, smát se, udělali pár facek. Trošku mě to naštvalo, že jsem jim to vykládala, a zformulovali to podle svého. Nemá smysl za nimi moc chodit, pokud vám ten člověk třeba nezlomí ruku. Říkala jsem si, že ta bolest žeber přejde, ale nepřešla. Pak už mi přišlo, že je pozdě, abych šla na prohlídku a měla papír, že mi fakt něco udělal,“ promluvila o své velmi nepříjemné zkušenosti.

Reklama

Další články

Načítám