Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci organizace Clash of the Stars si možná mysleli, že už je po dávce bizarních zápasů nic nepřekvapí. To se ale spletli.

O největší poprask se během tiskové konference k sedmému turnaji postaraly hvězdy filmů pro dospělé Nikola Lauberová a Drahomíra Jůzová alias Lady Dee. Jejich spor už nějakou dobu trval na sociálních sítích, pak také údajně v době, kdy spolu měly natáčet, a vše vyvrcholilo právě na tiskové konferenci. Tam na Lady Dee slovně útočila zejména Nikol, která se později postarala o nechutný útok.

V kabelce totiž měla schovanou láhev s výkaly, které na Lady Dee během ideální chvíle vysypala. Avšak Lady Dee ani na moment neváhala a na Nikol rázem skočila, začala ji mlátit do hlavy a holky musela odtrhnout až ochranka. K celé situaci se obě aktérky vyjádřily i na sociálních sítích.

„Už jsem v pořádku, už jsem se umyla. Byly to nějaký h*vna, co po mně hodila, ale co jsem mohla dělat, na pódiu jsem se svlékla, nechtěla jsem to na sobě nechat. Nezhroutila jsem se z toho. Tady aspoň vidíte, že je ta holka ‚bezmozek‘ a malé dítě. Ani ke mně nedokázala jít blíž a utíkala přede mnou. Vidíme se v kleci, ať se těší holčička, protože já ji zabiju,“ řekla Lady Dee i s prosbou, aby ochranka kontrolovala také obsah kabelek. Příště totiž nemusí jít o nic neškodného, ale třeba kyselinu.

Nikola Lauberová si stojí za svými slovy o lžích Lady Dee. „A jsem naprosto spokojená s tím, že mi to vyšlo. O nic jiného mi nešlo,“ napsala sexy černovláska. Zdá se, že fanoušci bizarních zápasů se tak mají na co těšit.

Reklama

Další články

Načítám