Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda Clash of the Stars a příležitostná herečka filmů pro dospělé Nikola Lauberová otevřeně přiznala, že se zřejmě blíží konec jejího vztahu s partnerem, který jí byl finanční oporou, která ovšem není to jediné, na čem jí v partnerství záleží.

„Asi bych měla začít něco dělat, máme před sebou nějaké stěhování. Přemýšlím, že půjdu svou cestou a využiju to jako příležitost se rozejít s partnerem, protože už mi vztah s ním nic nepřináší. A to nemyslím po finanční stránce, ale po všech stránkách,“ svěřila se Nikol otevřeně v Superchatu s tím, že její partner už má o rozchodu nějaké tušení.

„Tuší to, už mu to dávám poslední měsíc najevo, že už se na něj vykašlu, protože už toho mám dost. V uplynulém roce jsem mu to říkala, protože jsem myslela, že ho nějak nakopnu, když jsem mu na rovinu říkala nějaké věci, které mě trápí. A pak vidím, jak tomu člověku na mě záleží, tedy jestli bude nějaká náprava nebo mu to bude ukradené. On se k tomu postavil tak, že je mu to ukradené, usoudila jsem tedy, že se nebudu prosit a dám šanci někomu, komu na mě bude záležet a nebude mu lhostejné, jak se cítím,“ řekla známá černovláska na rovinu s tím, že je novému vztahu zřejmě otevřená. „Když už se začínám dostávat do povědomí lidí o něco více, tak si říkám, že si mě třeba všimne někdo zajímavý, koho zaujmu i přesto, jak hrozně se chovám,“ podotkla s úsměvem.

A jaké má vůbec požadavky na ideálního partnera? „Vyhledávám dominantního muže, nemohla bych si vážit muže, který je podpapučák a nechá se sebou zametat. Potřebuji chlapa, který si bouchne do stolu a ne do mě, když se mu něco nelíbí. Jak si máš vážit člověka, který si nechá kálet na hlavu… Chci k němu vzhlížet, ne abych já nosila ty kalhoty a on byl ta ženská. Přijde mi, že v dnešní době jsou dost zženštilí, a to jak v oblékání, tak chování. Myslím, že jim ta vojna docela chybí,“ dodala Nikola Lauberová, která zároveň uznává, že muži a ženy se navzájem příliš nechápou.

Reklama

Další články

Načítám